Жена, родена в Обединеното кралство и омъжена за дубайски милионер, казва, че

...
Жена, родена в Обединеното кралство и омъжена за дубайски милионер, казва, че
Коментари Харесай

Съпруга на милионер се оплака от трудностите на луксозния живот ВИДЕО

Жена, родена в Обединеното кралство и омъжена за дубайски милионер, казва, че й е мъчно, тъй като първокласният метод на живот има своите дефекти. Популярната в обществените мрежи домакиня говори за това в едно от видеата си, оповестено в TikTok.

Британката твърди, че животът й не постоянно е елементарен, а една от компликациите, с които се сблъсква, е ходенето по заведения за хранене и вниманието на другите дами към брачна половинка й.

Богатата дубайска стопанка на име Суди описа за екстравагантния си и първокласен живот, омъжена за милионер. Повечето хора считат, че животът й е без стрес, само че тя твърди, че това е надалеч от истината.

Обикновено дамата споделя онлайн моменти от екстравагантния си метод на живот, в това число обилни вечери със брачна половинка си Джамал и първокласните си покупки. В един видеоклип тя показа какъв брой пари е похарчила за една седмица, разкривайки, че е " хвърлила " 500 000 $ за пътешестване до Европа и 50 000 $ за дизайнерски продукти от марки като Louis Vuitton и Chanel. Въпреки това Суди признава, че нещата не постоянно са слънчеви.

„ Най-лошите неща в живота с милионер “, озаглави брюнетката едно от видеата си.
 Съпруга на милионер от Дубай, стопанка, първокласен живот, милионер от Think, безценен хотел, извършване на покупки, богат брачен партньор, извършване на покупки Суди сподели, че не постоянно всичко е хубаво и розово Снимка: TikTok
Във видеото тя театралничи до брачна половинка си, който е със златни огърлици. TikTok звездата споделя за нещата, които ненавижда в първокласния си живот. Според нея това са пътувания до заведения за хранене, където сервитьорите й сервират прекалено много храна. Тя желае да откаже, само че не желае да наподобява придирчива.

Суди също по този начин признава, че се нервира, когато други дами демонстрират внимание към брачна половинка й и когато той се пробва да я накара да „ забременее 24/7 “. Друго предизвикателство, пред което е изправена една богата стопанка, е нуждата постоянно да наподобява по най-хубавия метод, което значи постоянни визити в салона, с цел да си оправи косата, ноктите и грима.
If money cant buy happiness, what about love? ✨

Видеото, оповестено в TikTok, има повече от 24 милиона гледания и 2,3 милиона лайкове. Хората побързаха да споделят мнението си за живота на хубавицата.

„ Тогава дайте вечеря на бедните хора, прекалено много фукане “, „ Хората имат всичко и отново се оплакват “, „ Защо не вземем всички пари и не забележим дали е останала обич сред вас? “, „ Колко сложен живот. ” „ Иска ми се да имам такива проблеми “, пишат фенове.
 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР